IJZEL OP MIJN ZOLLDERRAAM. WAT MOOI. De 100 mm 1:1 F/2.8 Macro lens erop en kijken wat het wordt. Vet mooi dus. Die ijschrystallen lijken wel abstracte kuntst. Heb geprobeerd de juiste Kelvin instelling te begruiken als juiste WITBALANS omdat het Witbalans op auto alles mega BLAUW ZIET. Zei toch dat de kleuren hier helmaal BLAUW zijn en in Australie rood-geel. Vrolijk. mijn Camera’s van daar, die denk ik een sensor hebben die het kleurbalans van het uv 18 full sprectrum 16.7 miljoen kleuren oppikt maar in Nederland door de wolken word rood en geel weg gefilterd en blijven de sterkste kortste golfelngte in licht Blauw en UV over, net als hoe dieper je duikt hoe midner rood en geel je ziet en meer blauw tot zwart. Exact met de worken hier. Moest ECHT GEHEEL OP NIEUWD MIJN KLEUR INTESLLINGEN LEREN klopt geem meter met daar. Overdag schiet ik hier met “schaduw” als WB of gewoon Kelvin 5400-5800.
Vannacht zat ik op 8000 Kelvin. De sensor is van slag denk ik. en op 3300 Kelvin in urban area. kijk zelf maar wat ik zag verreckte mooi. Maar Auto Wit Balans trekt alle kleuren uit haar verband dus handmatig instellen. Maar goed dat ik kleuren technologie en balans gestudeerd heb op de academie. It does come handy at times 😉