WAT IK op 13 november 2022 EINDELIJK weer zag, IN MIJN ACHTERTUIN 🙂
Dankjewel buurvrouw voor het tijdelijk uit doen van 19-22 uur van de tuinlamp, tegen inbrekers. Heb de mijne nogt steeds uit staan. Die van haar geeft licht voor twee drie man lol. Spaart mij weer energiekosten. Ik ben niet meer neurotisch bang dat ze inbreken. Wist je dat inbrekers OVERDAG inbreken als je NIET thuis bent 😉 errrrrrrrr buurvrouw, heb je wat interessants te vertellen, kan je een hopop energiekosten besparen. Er zijn er twee in mijn straat aan mijn kant vd straat die een lamp buiten aan hebben de rest is net als ik chilled about it. Als ik buiten loopachter de begraafplaats langs waar de enigste donkere plek in mijn buurt was, staat nu ook een lantaarnpaal. Weg sterren kijken. Weg donker. Heb niet eens een lampje nodig ‘s avonds om mijn voeten en de grond te kunnen zien. In Alice Springs the Outback, KON IK MIJN VOETEN NIET ZIEN zo donker. na 1 uur ogen laten acclimatiseren zag ik alles. Net een nacht uil. Ik ben niet bang in het donker. Nope. en ik ben ook niet bang voor de stilte. Nope. Ik ben tevreden met mijn eigen gedachtes in het donker.