Geloof niet dat ik aan deze ook maar een woord hoef uit te leggen 🙂 <3
Ik ben bijna klaar om weer te gaan fotograferen voor de krant. Heb nu bijna 3 maanden niets kunnen vertellen in foto’s en met foto’s omdat mijn rechterhand (carpaaltunnel gehad en laten opereren, links eerst en nog te kwetsbaar is om mijn camera’s te hanteren voor langer dan 1 minuut zonder een week last ervan te hebben 🙁 ). Begin wat gefrustreerd te raken van zoveel te moeten praten om mijn gedachtes en hoe ik deze wereld om mij heen ervaar en beleef uit te leggen en te communiceren. Dus ga ik kijken of ik in mijn foto’s op mijn laptop en backups die foto’s kan vinden die voor mij echt een heel verhaal vertellen in 1 krachtige foto.
Zal kijken of het me lukt dit met regelmaat te doen.
Foto 1.
Kennedymars 2022 – Someren. Serie foto’s gemaakt voor krant Het Contact
De rest is hier te bewonderen. https://joycevandijk.nl/kennedymars-2022-someren/