De voorstelling Romeo en Julia in het #Speelhuis Helmond van #podiumw was succesvol verlopen ben onder de indruk. Ikzelf had het nooit gedurfd om onder een potlight op een podium voor 800 man in een zaal te spelen. Chapo naar de spelers. Ik werd spontaan ontroerd aan het einde toen iedereen naar voren kwam en boog voor iedereen die klapte. Er werden bloemen uitgedeeld de namen van de techniek, de videograaf en zelfs mijn naam werd genoemd, Foto’s zijn genomen door Joyce. Iedereen in de zaal keek achterom naar mij, dus ik zwaaide maar heel vlug. Ik werd spontaan emotioneel. Wat eer eer en leuk dat ze dat doen. Maar ok ik kreeg dit verzoek ook echt last minute om 13.00 uur voor de voorstelling van 19 uur. Ben blij dat ik de tweede keer dat ze me belde, gisteren zei ik nee zo moe. Dat ik toch ja heb gezegd. Had dit echt niet willen missen. Heb gezegd dat ze me altijd mag bellen voor dit soort jobs. Als vrijwilliger. Hier wat telefoonfoto’s ze hebben gevraagd geen originelen te plaatsen omdat het kinderen betreft met een geestelijke beperking. Maar geloof me het was echt mooi. Mischschien als zij eenmaal de foto’s online hebben dat ik er wel een paar mag plaatsen wie weet anders kan ik er ook naar linken. 😉