Ommel Kermis met geen kermis 😉


https://www.peelbelangonline.nl/nieuws/algemeen/33076/onvergetelijke-ommel-kermis

OH WAT VOELDE DIT FANTASTISCH EN LEKKER EN FIJN VAN BINNEN, om weer te kunnen fotograferen voor de krant. (Mijn hand is nog niet helemaal de oude, heeft eigenlijk 6 maanden hersteltijd nodig zeiden ze bij het ziekenhuis, maar als het voelt dat het kan mag ik met een middelgrote lens weer fotograferen, lettende op wat mijn lijf aangeeft zeiden ze daar.) Heb meer last van mijn rechter carpaal hand dan de linkse die net 4-5 weken geleden geholpen is lol. DUS IK METEEN DIE KANS AANGRIJPEN, OH WAT EEN FIJN GEVOEL IS HET TOCH om te kunnen en mogen doen waar je voor geboren bent om dat te doen, mooie foto’s maken.
HIER DOE IK HET TOCH VOOR! Kijk dan, hoe geweldig mensen zijn. Ik heb zo’n leuke sfeerfoto’s mijn dag kan niet meer stuk.
De foto’s komen dit weekend online. Ik heb mijn buzz weer gehad na ruim 4 weken met mijn creatieve ei opgescheept te zitten die ik niet kwijt kon lol Ik merk wel heel duidelijk dat ik wel heel erg voorzichtig aan moet doen. Het is allemaal wat fragiel, maar ohhhhhhhhhhh wat fijn om weer te mogen en kunnen doen wat ik zo graag doe. Dankjewel Peelbelang

Het verhaal is dat er issues waren met de kermis, dus hebben ze zelf maar effe wat in elkaar gezet om toch lekker te kunnen feesten, en de kinderen een geweldige dag te kunnen geven want dat is ommel! Peelbelang #ommel de rest komt dit weekend online, denk morgen.