OMG ECHT?! de ironie knalt ervan af zeg…….

Dit is Australie voor je, (ps ga er maar vlug heen op reis voordat het dadelijk echt naar de knoppen is. in 12 jaar tijd bijna het hele Great Barrier reef dood, heb gelukkig in 2004 kunnen zien hoe mooi het WAS als backpacker duiker zijnde) het is maar dat jullie het weten, zou niet te lang meer wachten als je nog wat moois wilt zien……. ok met het vliegtuig 16 uur, en 8 uur over land plus 4 uur naar Alice Springs met6 12 uur stopover in Perth ben je ruim 48 uur bezig om effe erheen te gaan) vliegtuigen zijn rukl voor het mileu, dat dan ook weer zo…… zwemmen is ook een optie…… lol, denk niet dat ik als ik met pensioen ga nog iets aan mijn paspoort heb daar, met nu al 49 graden heetst gemeten temp in Alice Springs….. ZUCHT 14.45 al 45 graden in mei 2021. wow dat waren normale zomers voor mij die 7-8 maanden duren btw. Foto is van mij bestie daar toen Marion Burton Real Estate, voor wie ik ook werkte als zzper real estate fotograferen
PS het is niet echt fijn wonen met zo’n hitte, maar ik kon rennen met 37 graden hitte. Was geacclimatiseerd, de eerste 2 jaar in Nederland met dikke winterkleren rondgelopen en een dekbed op de bank tv kijken ook in de zomers…… lol loop nu in korte broek rond met 22 graden op 31 oktober naar de herfstblaren te kijken terwijl er twee vlinders voorbij vliegen ja hoor!

DE FOTO HIERONDER GAAT DEZE POST OVER 🙂
Omg de ironie is bijna lachwekkend. Err mevrouw de huiseigenaar de gemeente veroorzaakt de overstromingen in oost Australië 2x per jaar niet GLOBAL WARMING/KLIMAAT VERANDERING is de reden meid. https://9now.nine.com.au/a-current-affair/videos/latest/family-points-finger-at-council-after-home-floods-twice-in-one-year/claqivfa8002x0qpirav43gsn

Ja die kleine van van Dijk is er weer en deze keer gigantiscvh wakker met twee cameras……
En deze keer spreek ik twee talen, nederlands bijna weer vloeiend. Engels is al gigntisch perfect terug. Sinds mijn goeie adhd medicatie weer werkt na 4 jaar in een geestelijke coma gedouwt te zijn geweest door een incompetente ……. zucht, laat ook maar, ik ben weer terug……….. en deze keer zwijg ik niet meer over wat ik allemaal zie gebeuren om mij heen, zoals 12 jaar lang ik daar moest doen voor de overheid en andere clieneten….. “Met gebogen hoofd , twee cameras en een hart vol verdriet” gaat mijn boek over 12 jaar Australie heten……. nu nog een goeie engelse schrijver/ster vinden die kort en bondig kan schrijven. Ik verzorg de foto’s wel.