Nederland is best wel druk na 12 jaar Alice Springs gedaan te hebben

Effe aangeven wat KAKADU is net zo klein als NEDERLAND. nl past 450x in australie .Nederland is ongeveer 375 km x 255 km- Australie 8000 km breed en 3500 km hoog…….. ongeveer (naar hoofdredacteur Peelbelang krant)
[19:24, 23-11-2022] Joyce van Dijk: het cirkeltje bovenaan (iets groter dan Nederland is) daar wonen alle inwoners van NEDERLAND ruim 17.5 MILJOEN mensen in heel Australie maar 25 miljoen. En als ze nu nog durven te beweren dat Nederland nog niet vol is ga ik janken. En daar moet ik met mijn add en adhd stuiterkop proberen te ontspannen?!!!! Had in Alice Springs 9 vd 12 jaar lang niet eens adhd medicatie nodig joh! Ik vind het allemaal prima hoor, maar ik heb moeite met het feit dat ik hier nergens ALLEEN kan zijn zoals daar 2 km lopen de straat uit en midden in the bush staan. Nee ik ga niet terug 47 graden is te warm om in te wonen.

Ik heb in Alice Springs gewoond 25.000 mensen heel de Northern Territory maar 55.000 mensen 25 miljoen in Australie 80% ervan in dat kleine cirkeltje boven aan gepropt elkaar knettergek aan het maken omdat er geen geestelijke ontwikkel ruimte is letterlijk. Rondje Bovenaan is ongeveer precies KAKADU NATIONAL PARK. mooi daar, ook bijna niets meer van over.