Nachtfotografie Deurne deel 3

Heb geen Outback om ‘s nachts sterren te fotograferen. Wat ik enorm mis om te doen.
Maar aangezien het hier in Deurne ‘s avonds OOK heerlijk relaxt en rustig is buiten, begin ik steeds meer de behoefte te krijgen om jullie te laten zien wat ik ‘s avonds in het donker allemaal zie, als mijn drukke stuiterhoofd, wat rust krijgt. Het is MOOI wat ik zie. Het is geen Australische jurassic park achtige natuur maar desalniettemin echt wel de moeite waard voor mij om ‘s avonds laat op pad te gaan. In de kou.
Er komen er nog VEEL MEER aan. Vanavond 19/01/2023 met sneeuw wat nog over was, nacht foto’s gemaakt. Had er gisterenavond een in mijn gedachten genomen. En vanavond waren er weer sterren. Dus toch maar op pad met Codie (de hond) en mijn camera en oude wankele statief. Wat ik allemaal in het donker zie mensen, als jullie slapen. WOW.