Toen ik naar Nederland moest verhuizen vanwegen omstandigheden raakte ik in een burnout van bijna anderhalf jaar. Die aderhalf jaar is letterlijke ALLES aan me voorbij getrokken. Ik heb de mooie vier jaar getijden niet meegekregen alles was triest, donker, eenzaam, depresssief, zwart, leven van uur tot uur. Gelukkig kreeg ik een woning, maar deze stond niet echt op een goeie plek. Nog steeds was ik niet de oude. Toen kreeg ik deze geweldige woning in Helenaveen. Ik mocht 8 januari 2020 intrekken, alles veranderde vanaf toen. Ik had hierop gereageerd en zitten duimen en hopen dat ik deze woning toegewezen zou krijgen. Zo dicht tegen de Peel aan kun je nergens anders vinden. Minder dan 2 km lopen. Het is aan de andere kant vd weg.
Ik ben toch helemaal into night photography, heb daar awards/prijzen en een en Australische national titel mee gewonnen “Australian Landscape Photographer of the year 2011 en 2014.
Blijkt, als je het maar hard genoeg wilt zien dat klein Nederland even bijzonder is als AustraliĆ« OK er is hier zoveel licht vervuiling dat ik in het veld in het donker bijna een boek kan lezen maar desalniettemin als je lang genoeg kijkt en er is geen volle maan dan zijn de sterren best vet. Geen Milkeway zichtbaar maar wel the great dipper, Orions Belt, Venus sattelites.klik maar eens op de foto’s om ze te vergroten.