Nu letterlijk kippenvel aan het krijgen.

Welkom terug (welcome back) he said, a stanger in Amsterdam, who I asked for directions to the Central Train Station because I have lived overseas in the Australian Desert for too long, lost my bearings at night in my own capital Amsterdam xxx.

Nederlandser kan niet. EN RECHTS RIJDEN Rijks Museum poorten en museum plein op achtergrond. KIPPENVEL SHOTJE.

Merk wel dat mijn cameras ovcer de 150.000 clicks – nu over de 164.500 clicks zijn de noise- het ruis op 4000 iso is niet gezellig meer. De sensor is bijna op ik zie het met editen. Te veel ruis. Bypass filter over de sensor is uitgeput. Ik zie het aan de kleuren.
Denk dat ik maar heel gard ga verzinnen hoe ik of een lening (nooit een eerder gehad behalve een hypotheek, heb niet eens een credit card. Heb het niet op geld lenen) of sparen 10 jaar voor een R6 Canon met nieuwe lensen (oude passen niet op de nieuwe systeem cameras).
Mijn spullen zijn uitgeput, moe en oud. TIJD VOOR NIEUWE SPULLEN. Ik begin nu pas met echt praten in mijn foto’s 🙂
Woohoo