Tadaa ik kon het echt niet meer, naar mijn camera’s kijken en er niet aankomen. Mee het bos ingenomen en Codie als onderwerp gebruikt.
ZO FIJN om even een echte camera vast te houden ipv met een telefoontje te fotograferen. Was de moeite waard, maar wel een zere hand. Ik moet eigenlijk nog zeker 3 weken wachten. Maar deze keer nul pijnstillers of paracetemol gebruikt dus voelde heel goed wat mijn grenzen waren. Maar 4 uur later is de pijn in mijn carpaaltunnel rechterpols gewoon teveel…… was leuk 1 x maar ga braaf wachten tot het echt weer kan. Ik merk nu dat ik gewoon teveel doe met rechts zijnde rechtshandig. Ziekenhuis had me gewaarschuwd dat rechts een veel grotere uitdaging zou zijn dan links als je rechtshandig bent. Nu wel gemerkt. Dit was geweldig om te doen, nu even 3 weken weer braaf wezen. ps heb nog steeds geen gevoel in mijn rechter middelvingertop. Denk dat ik toooooch maar braaf de 3-4 weken nog uit ga zitten lijkt me verstandig (leuke foto’s maar niet mijn beste werk van mijn nivo. Dus ga de rest ook niet posten, alleen deze, de mooiste die ik goed genoeg vind om te laten zien op mijn website) Desalniettemin een leuke middag gehad na 11 weken frustraties van niet kunnen doen wat ik graag doe ;(
🙂 <3 #codie_the_staffy #codie_the_staffy_x #codie_the_staffy_x_2