Hondenfotografie

Gegarandeerd mooie foto’s van je hond, dat is wat ik bied.

Onze hondenkinderen zijn even belangrijk in ons leven als mensenkinderen toch? Ik ben erg ervaren met het werken met honden, en als trotse hondeneigenaar weet ik als geen ander hoe belangrijk een hond binnen de familie is, dus waarom geen mooie professionele foto’s laten maken van hem of haar? Zeker als je net een nieuwe puppy hebt, die groeien zo snel! En ze zijn snel ; ) honderden foto’s op je telefoon van je nieuwe puppy maar niet een goed genoeg om in te lijsten. Dan is het tijd om mij in de arm te nemen…… We gaan lekker ontspannen met jou en je hond – en eventueel je familie/partner wandelen in een leuk stuk bos / park, waar de fotoshoot plaatsvind (of in de studio). Ik heb diverse lokaties in Deurne waar je uit kunt kiezen, of misschien heb jij wel een leuke lokatie in gedachten. (Valt de lokatie buiten de grenzen van Deurne dan zal ik reiskosten verrekenen.) Natuurlijk kun je ook foto’s in de studio laten maken van je trouwe viervoeter. De studio zal medio mei 2022 beschikbaar zijn omdat ik midden april ga verhuizen naar mijn nieuwe woning waar de studio zich bevindt.

De duur van de shoot is geheel afhankelijk van hoe lang je hond er zin in heeft ;). Meeste honden vinden het na een half uur, wel genoeg. In die tijd heb ik voldoende foto’s van je nieuwe familievriend of trouwe viervoeter. Ik schat dat ik er 10-30 zou hebben (kunnen er meer zijn of minder. Meer, als de hond goed meewerkt of minder als de hond niet wil. In dat geval reschedulen we gewoon. Het comfort van de hond heeft bij mij altijd prioriteit! Houd er rekening mee dat puppies minder lang kunnen focussen dan volwassen honden.) Je kunt er ook voor kiezen om samen met de hond op de foto te gaan, of met de hele familie? Geen probleem. Kan allemaal!

Binnen 48 uur krijg je een selectie foto’s van de mooiste shots digitaal per whats-app of messenger / email toegestuurd zodat je ze kunt delen met je vrienden/familie.

De kosten van de shoot bedraagt €150 en de bestanden worden aangeleverd in hoge printbare resolutie (zonder logo) en lage resolutie (om te delen online en op social media). Binnen aanzienbare tijd krijg je de rest / alle foto’s worden digitaal geleverd.

Ik kan ook prints leveren, prijzen n.o.t.k. aanhankelijk van de prijzen van het printinglab.
Denk dan aan mooi op plexiglas / metalic prints/ op metaal/ hout / er zijn zoveel moegelijkheden.
Heeft u een totaal kadoo in gedachten, zeg fotoshoot met print dan kan ik de foto’s ook op een mooie USB stick Presenteren voor de ontvager. Mijn gepersonaliseerde USB sticks kosten kostprijs €10 en is 8 Gb groot