Het Fratershuis Oud vs New vs demolishing

De tekst staan onder de foto’s. Ze zijn echt mooi. De moeite waard om te bekijken. <3

Oud- (HET GEBOUW UIT 1895) – Nieuw (computer bord) en afbreken plaats maken voor woningen meer mensen (denk ik) plus het oude Busstationneke (het grasveldje) Mijn moeders oude werkplek (nu met pensioen – Linker vleugel van de Zorgboog) en de kerktoren omdat het mooi uit ziet. Die lamp links op de muur vd Zorgboog, is zo gevoelig met de bewegings sensor heb er 2 uur staan wachten totdat ie een keer uit was en bleef tijdens de lange sluitertijd. (lagere iso voor minder ruis, tja 5D MKIII is geen R6.) Nee, dat is mijzelf er te gemakkelijk van af maken. Ik doe niets zonder reden in mijn fotografie. Mijn oma heeft rechts in dat gebouw gewoond. De moeder van mijn pap. En ik op elke hoek vd straat wel een vette herinnering heb liggen. In deze serie 3 vette herinnineringen in 1 straat. (en de soos Asteffekan) die ook weg is maar er nog wel staat maar ik geen handen vd kou meer voor had om die nog te fotograferen. Dus ik hoor HIER gewoon. In Deurne. Here are my roots! – are my responsibilities as a person, and will I die and get burried. That het circeltje is weer rond…. Tadaa.