Vandaag aan de Studio op de bovenverdieping begonnen. Zou eerst mijn veel te grote slaapkamer worden, maar bij nader inzien, toch besloten dat dit mijn studio/kantoor wordt. Zo’n prachtige grote ruimte ( 4.5mx5m) kan ik niet, niet als studio gebruiken. Dit is mijn project waar niemand mee mag helpen. Wil ik helemaal alleen doen. Voelt heerlijk om na zoveel jaren van hopen en wensen (sinds Australie al) om een fotostudio te hebben. Zag deze ruimte bij de bezichtiging van de woning en werd opslag verliefd. Wist het meteen al, dit wordt mijn fotostudio. Prachtig hoge plafond van een meter of 5 met super strakke muren even hoog. Daglicht door het dakraam. WOW. Nu nog visualiseren wat ik dus in mijn hoofd zie. Vandaar dat niemand mag helpen met deze ruimte. Morgen, schuren en in de grondverf zetten. #zinin #joycevandijkfotografie #verven #verhuizen #fotografie #fotostudio