FLEMISH FRIES, VOTED THE NO 1 BEST OF THE NETHERLANDS. (too funny this play on words)
Right……. let’s read that AGAIN shall we 🙂 lol. Pissing my pants here (Australian for Laughing my head off here)

VLAAMSE FRIET, DE BESTE FRIET VAN NEDERLAND. Wel goeie friet want de rij staat tot aan de straat waar de tramlijn ligt.
Ben blij dat mijn nederlandse woordenschat ook beter aan het worden is.

Denk dat ik een keer gewoon straatfotografie ga doen in A,msterdam. Binnenkort nu het nog lang donker is, val ik minder op. Hoe wel, ik zat daar ruim 10 minuten te wachten op de perfecte shot. Jammer dat een treinkaartje €50 is en ik ………. ach laat maar, ik verzin wel wat hoe ik aan geld kom voor de trein.

Kan ook nog altijd proberen oud Hollands te gaan Zwartrijden met de trein lol. Ohnee, kan niet. Staan vort poortjes bij de ingang van het treinstation, net de Metro in London. Nou…. maar veel footo’s gaan maken dan.


NOU , LATEN WE DEZE TWEE BORDEN NOG EENS EEN KEER LEZEN
Mannekepis (the little boy statue in Bruxels) Verse vlaamse fiet (fresh flemish fries, this shop is in Amsterdam 😉 but just a little detail.. lol) Voted no.1 Holland Friet.
OK dan. RIGHT….. conradictions galore. MY Dutch vocabulary is nearly fully back again, and growing by the day. LOVE IT! Being bi-lingual., LOVE IT!