Familie-, en Portretfotografie

Zit je al een tijd te denken aan (nieuwe) familiefoto’s of een mooie foto van jezelf of misschien wel een leuke shoot met jou en je partner, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Voor deze shoot kun je kiezen voor een shoot in de studio of op lokatie. Als je op lokatie wilt schieten kunnen we bijvoorbeeld naar het Zandbos, Buntven, de Bikkels, Het Oud Kasteel, De kasteeltuinen, Vlierpark enz. Of misschien heb jezelf wel een hele leuke lokatie in gedachten? Valt de lokatie buiten de grenzen van Deurne dan zal ik reiskosten verrekenen. Denk aan Strijp S. Een geweldige industriele omgeving voor urban style fotografie.
Binnen 48 uur krijg je een selectie foto’s van de mooiste shots digitaal per whats-app of messenger / email toegestuurd zodat je ze kunt delen met je vrienden/familie.

De kosten van de shoot bedraagt €150 en de bestanden worden aangeleverd in hoge printbare resolutie (zonder logo) en lage resolutie (om te delen online en op social media). Binnen aanzienbare tijd krijg je de rest. Alle foto’s worden digitaal geleverd.

Ik kan ook prints leveren, prijzen n.o.t.k. afhankelijk van de prijzen van het printinglab.
Denk dan aan mooi op plexiglas / metalic prints/ op metaal/ hout / er zijn zoveel moegelijkheden.
Heeft u een totaal kadoo in gedachten, zeg fotoshoot met print dan kan ik de foto’s ook op een mooie USB stick Presenteren voor de ontvager. Mijn gepersonaliseerde USB sticks kosten kostprijs €10 en is 8 Gb groot