Evanescence and Within Temptatio Worldscollide tour at the ZIGGODOME #withintemptation #worldscollidetour #ziggodome #evanescence #awesome

Crappy mobile phone photos, sorry for the poor quality. Their photos can be found here
#evanescence #withintemptation #worldscollidetour
https://www.instagram.com/evanescenceofficial/?hl=en

Videos van beter kwaliteit door een fan gefilmd: https://www.youtube.com/@Oildale79/videos

Eest speelde Within Temptation, als tweede My idol Amy Lee of Evanescence. Ik vond de vele lichtshows bij act 1 niet echt geweldig voor mijn hypere stuiterbrain (eindelijk na 3 jaar wachten kon ik er dan heen, dus stuiteren van hyper zijn lol kei gaaf…) en Within Temptation heeft voor mij dus echt credits verloren door zo’n bijna best wel commerciele show in mijn ogen te knallen wat ik echt niet verwacht had…… en dus op het eind mijn oordopjes en noise cancelling poptelefoon op wilde doen. Om nog iets wat mentale energie over te houden voor MIJN idool. Zat op een gegeven moment met mijn ogen dicht maar naar de muziek te luisteren die steeds meer credits verloor…… wat erg. Heb jaren aandachtig naar de Nederlandfse Band WT zitten luistren. Visueel verknald voor mij met teveel (insecurity tonende) poespas eromheen.) de tweede act is meer poetisch en knalt gewoon de boodschap eruit <3 Wat doet mijn rechter hand effe wat zeer zeg van al het fluiten en harde klappen. Amy Lee van Evanescence straat gewoon mega zelfvertrouwen uit met haar body lkanguage, kleine physiqeu en heftige stem en amper een lichtshow dus geen POESPAS erom heen die de aandacht afleidt van HAAR. Kijk en zo hoort het en ga ik het straks ook weer doen……. nu nog niet klaar om op dat level weer te preseteren……komt wel

Tja HIERMEE verprutste ze de creditability voor mij. Ze is verdomme PINK niet! het is METAL MUZIEK. Toch geen commerciele Andre Rieu achtige toestand? Had dit echt niet verwacht! Jammer. Wel een mooie foto met mijn fluttige OPPO 202 camera

THE MASTER AT WORK Amy Lee leadsinger of Evanescence waar ik voor gekomen was.

BESEF NU DAT in Alice Springs 25000 mensen wonen waarvan ong 20.000 in het dorp. Dit zijn 17.500 mensen bij elkaar. Ik dacht echt dat ik GEK werd toen ik de trap op kwam naar de zaal toe en dit zag….. nooit eerder zoveel mensen in 1 ruimte gezien (17.500 mensen (volgens de secutiry) is 86.5 % van alle mensen die in ALICE SPRINGS WONEN zitten hier bij elkaar. DAN word je echt helemaal even duizelig en gek van het proberen te bevatten wat er aan de hand is als situatie)