DAAROM IS HET HONDENBOS ALTIJD ZO SCHOON….. Found another nauture respecting person like me……. wow. Let’s call us “nature warriors” en er zijn er steeds meer zoals wij merk ik……. en de AANHOUDERS WINNEN. (IK EN DE REST) Want opgeven is niet mijn sterkste kant.

WHY I CARE?!
This is recorded where I lived for 12 years, Alice Springs, Central Australia, Northern Territory, Australia.
It is incredibly beautiful there (but the systems sucks) Nature is overwhelmingly intens and beautiful there. I miss it. Like to keet the BIT that we have here nice for others to enjoy :

Dit is Christopher zijn afval opgeraapt in 1.5 km OUDE Helmondse weg fietsen. Het ORO BOS, noem ik het. Met mijn beetje van 1 x parkeer plaatst opruimen en 1 maal +/- 2 km lopen met hond in datzelfde bos... maar langs de spoorlijn kant. DIT IS NIET GEZELLIG HE.... DIT IS MAAR VAN 1 MAAL OPRUIMEN. WE GAAN KIJKEN HOEVEEL WE IN 1 MAAND BIJ ELKAAR VERZAMELEN.

===================================================================

En dat laten mensen (ik dus niet want ik raap het op) allemaal rondslingeren in het bos. Dat niet afbreekt en waar JULLIE KINDEREN (ik heb er geen) straks mee moeten leven en opruimen en naar kijken. Nu snap ik waarom die Elon Musk zograag weg wil vd aarde. Aan Christopher en mij (en vele andere Nature warriors zoals wij ) ligt het niet geloof me.

DIT KWAM UIT MIJN HOND CODIE’S BUIK. Dacht dat ze kennelhoest had. Ze hoestte een week lang. Zat geen leven meer in, ze was aan het proberen dit eruit te hoesten. Had mijn beste vriend nog die avond gebeld, met de woorden, Denk dat Codie nu echt het loodje left en het niet haalt. Er zit geen leven meer in haar. Ze hijgt en puft en ademt zwaar raak haar builkje aan kreunt ze vd pijn. Echt zielig. ze is 10 dus dat kan. Staffies worden maar ongeveer 10 soms wat ouder. NOU DIT ZAT ER DUS IN DAT ER UIT MOEST!!!! God knows waar ze dat naar binnen gekregen heeft!? Maar ze doet het nog. Ze leeft nog….. half…

KIJK ALS WE NOU GEWOON ALLEMAAL ONZE TROEP MEE NAAR HUIS NEMEN ZEGT DE POOLSE MAN CHRISTOPHER EN IK….. EN HET ZO RECLYCLEN….. IS ER AL WEER 1 ISSUE MINDER……. nu weet ik niet hoe ze hier recyclen, maar dan heb je wel een clear concious. Een schoon geweten toch?
Dankjewel Gemeente Deurne. In Alice Springs de OUTBACK woestijn van Australie doen ze niet aan recyclen. Douwen ze alles de grond in. Geen hond die daar woont en last van heeft. Ze wilden er ook NUCLEAIR AFVAL DUMPEN bij Alice Springs, tegen vergoeding aan de gemeente. Niet doorgegaan. Het grondwater bassin daar is de enige brond van drinkwater daar dat ze hebben.

Een lieve moeder (Credits: Loes Jacons heet ze ) die haar zoontjes (hij wilde het fietsje zo graag eens gebruiken van zijn grotere broer! netjes….. die snmapt het al zonder het zelf te weten. Dat is de doelgrop waar me in moeten investeren toch?! en ook langzaamaan doen…. Cheers) laat zien hoe het ook kan. <3

Mijn youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UCMA_ir7GOPf85lBVAxK_Blg

https://youtu.be/hGa1OSsdn4M

https://www.youtube.com/channel/UCMA_ir7GOPf85lBVAxK_Blg