Trouwfotografie

Trouwfotografie, ahh mijn passie. Ik heb in die 12 jaar dat ik in Australië gewoond heb zoveel bruiloften geschoten, ben de tel een beetje kwijt. Melbourne, Adelaide, Sydney en Darwin, Ayers Rock Resort, Kings Canyon Resort, Daily Waters Resort, en zelfs in New Hampshire USA, maar de meeste bruiloften waren gewoon op eigen turf in ozo mooie Alice Springs. Ik heb sinds juli 2018 dat ik naar Nederland geëmigreerd ben ook een paar bruiloften in Nederland vastgelegd. Heel leuk! En echt, zoveel bruiloften als ik geschoten heb, elke bruiloft is weer anders, bijzonder en mooi. Ik kan er geen genoeg van krijgen om ze te mogen vastleggen.
De liefde tussen twee mensen verbinden in het echt en dat vastleggen is toch wel het mooiste dat ik heb mogen doen met mijn cameras. Op een gegeven moment kreeg ik bericht van één van de bruidsmagazines daar, ze zochten een Outback Photographer om maandelijks Centraal Australia te kunnen feateren. Dit was de Cosmopolitan Bride Magazine, toen volgde RM Williams OUTBACK Magazine en Outback Traveller Magazine. Daar werd ik “the go to Outback Wedding Photographer” in the Northern Territory genoemd. Het is erg leuk om je werk terug te zien in magazines. Ik ben daar dan ook erg trots op, maar dat terzijde.

Gaan jullie binnenkort trouwen? Zijn jullie een “laidback” stel en zoeken jullie een fotograaf die jullie liefde voor elkaar met aandacht en passie vast wil leggen? Zijn jullie een leuk stel die de fotograaf vertrouwt dat je mooie foto’s krijgt? neem dan contact met mij op, zie hier >>> Ik wil jullie dan graag face to face ontmoeten om te kijken of het klikt tussen ons en of wij op dezelfde lijn liggen qua verwachtingen. Is dit zo dan kunnen we samen aan de slag met het maken van een fotografie-“planning” voor jullie grote dag. Na het fotograferen van de bruiloft, ga ik de foto’s één voor één bewerken met de aandacht die ze verdienen. Jullie krijgen binnen een paar dagen alvast een sneak peek toegestuurd via WhatsApp of email voor het delen met je familie en vrienden, want ik kan me voorstellen dat je niet kunt wachten om ze te delen. Binnen ongeveer een maand zijn de foto’s klaar. Deze worden digitaal verstuurd (zonder watermerk) in Hoge Resolutie – print klare foto’s en met watermerk in Lage Resolutie – voor het delen online. Jullie kunnen er ook voor kiezen om alles op een mooie gepersonaliseerde USB stick te ontvangen. Deze kost €10 extra. Klinkt dit als iets voor jullie twee? Dan hoor ik erg graag van jullie : )
Joyce.