Ik werkte veel voor de Northern Territory Government (de “staat” waarin ik woonde. Het is een Territory, geen staat,andere wetgevingen.) Public Housing NT verzorgt de woningen van Aboriginal mensen en mensen die een huurwoning hebben van Centrelink, de uitkeringsinstantie, maar ze zijn met name geriht op de Aboriginal bevolking. Ze bouwen, verhuren en onderhouden de woningen, in de communities buiten Alice Springs en soms binnen Alice Springs. Ik werd 2x gevraagd om hun werk vast te leggen en 3 dagen met ze mee te lopen van Santa Theresa, Tjitikala en Tenant Creek en nog een community ergens waar ik de naam van ben vergeten. De opdracht was om ALLEEN vast te leggen waar het belasting geld van de overheid en de Australische citizens heen gaat en wat er allemaal geinveteerd wordt aan huosing. Ik heb veel te veel gezien…… maar ik heb een contract getekend om mijn mond erover te houden, dus doe ik dat braaf.
(Don’t panic ; Ik heb toestemming van de modellen om deze foto’s te plaatsen met een getekende model release.)