Logo ontwerp en design


Design in InDesign, foto door mij.


Uitvoering van brochure en fotografie voor in de brochure. Het logo heb ik ook aangepast en een frissere en meer modernere uitstraling gegeven. De brochure heb ik zo ontwikkeld dat het bij de huisstijl van het park past en bij de kleuren van het logo. Ontwerp uitgevoerd in InDesign foto’s door mij.


Logo herdesign. Frissere meer modernere uitstraling gegeven.

Geboortekaartje ontwerp.


De cliënt wilde een natuurlijk uitziend logo dat past bij haar imago. Zij werkt met name met natuurlijke producten. Ik heb gekozen voor een kleistreep die men krijgt bij het aanbrengen van maskers met een kwast.


Computer Consulting Company had een heel oudverwetst logo dat ze gratis hadden ontworpen op een website. De cliënt gaf aan welke kleuren ze mooi vond en dat de nadruk op de 3 C’s moest liggen.


Zelf vind ik dit ontwerp veel beter dan de 3C’s maar de klant is koning.


Tesuber is een eenmaszaak die specialiseert in het managen, opzetten en realiseren van grote projecten in Nederland en het buitenland. Ik heb gekozen voor de balken omdat die deze werkzaamheden symboliseren.


Website die de klant zelf had ontworpen op een gratis WIX website, helemaal herdesigned in WordPress. www.tesuber.nl


Logo design voor een startende ondernemer die specialiseert in het redden en herhuisvestigen van puppies uit Croatië en Griekenland die op de straat gevonden zijn. Ik heb het hondje getekend en uitgevoerd in Illustrator.


Power en Data. Een bedrijf dat specialiseert in het bekabelen van grote projecten, verkeerslichten en computer gerelateerde projecten.


Stronger Fitter You is een Personal Training service in Alice Springs die zich focussed op het trainen van vrouwen.


Logo design voor Northern Territory Real Estate Maintenance Services P/L. Na veel brainstormen kwam er dit logo uit dat een huis en een flat symboliseert.


Territorian Dinner Poster ontwerp. Ik heb de foto aangeleverd en de poster jarenlang gemaakt voor hen.Hier wat van mijn schetsen en illustraties die ik heb gemaakt.


Mijn hond als illustratie vertaald in Illustrator.


NT MAN Tekening vertaald in Photoshop als illustratie. Het verhaal dat erachter zit is dat ik als backpacker in de Northern Territory (NT) me dit herinnerde, de mooie warme kleuren van de zonsondergang en de lange schaduwen.


Ik heb een paar jaar als beveiliger gewerkt bij de Westpac Bank en heb daar zo’n beetje elke klant geschetst.