Landschappen

Hier mijn beste landschappen.
OMG OMG OMG OMG!!!!!!!! ik heb DE foto gevonden op de harde schijf back up, waardoor ik professioneel ben gaan fotograferen in Alice Springs. Ik zal de naam niet noemen maar een fotograaf van de National Geographic Magazine die bevriend was met mijn ex, had deze foto genomen en gepubliceerd gehad in het magazine van Nat Geo. De GELE lucht foto. Hij zei:” I would like to see YOUR version of this photo, Joyce, show me what you got”. Toen kwam ik terug met DEZE foto (de paarse lucht). Toen was het ineens still aan zijn kant. Na 14 jaar vind ik hem weer! Helaas maar 1.2 MB groot dus kan hem zeg maar A1 uitprinten op canvas of A2 op fotopapier. Maar OMG ik kreeg wel even kippenvel hoor toen ze ineens op mijn scherm stond. Mijn pa, die geweldige man, ik was AL MIJN FOTO’S KWIJT na de electrische storm in 2016? die a mijn geback upte foto’s op mijn RAID server vernietigd had. De hele server kapot, het hele dorp met 45 graden 6 uur lang zonder stroom. IK HEB HAAR WEER MIJN FOTO WAARDOOR IK PRO BEN GAAN FOTOGRAFEREN. Mijn baby! mijn allesje. Ik heb een paar keer alle EXIF INFO gececked, revearsed image search gedaan op GOOGLE om zeker te weten dat deze niet van hem is maar echt van mij is. En inderdaad Ze/hij is van mij. (In AustraliĆ« zeggen ze she hier zeggen we hij tegen een foto) deze foto is a She. Check check double check. YUP, MINE. Het is geen plagiatisme, hij heeft me zelf persoonlijk uitgedaagd om deze foto te nemen en hem mijn interpretatie te laten zien van deze boom. Ik denk niet dat hij verwachtte dat ik met zo’n geweldige foto terug zou komen. HOE VAAK ben ik niet naar die boom geweest in 12 jaar tijd, 30x? 35x? Zie hier mijn resultaten, 5 foto’s ofzo. OH MY GOD I AM BEYOND EXTATIC NOW.


Drone footage gemaakt van de mooiste plekjes rond Alice Springs, Centraal Australiƫ, waar ik 12 jaar gewoond heb.

Time lapsje gemaakt van de Melkweg over Uluru, Uluru is de meest heilige plek voor de Australische Aboriginals. Ik heb ruim 10 jaar gewacht tot ik hier kon fotograferen op een heldere nacht met niet teveel bewolking. Ik heb 2.5 uur lang i n de vrieskou gestaan om over 100 foto’s te maken van de Melkweg. De strepen die je door het scherm ziet lopen/schieten zijn vliegtuigen. Uluru is 500 km van mijn huisje in AustraliĆ«.

Fotografen Deurne, Fotograaf Deurne, Nederland, Professionele fotograaf Deurne Nederland, Professionele fotografen Deurne Nederland, Huizenfotografie vastgoed, videografie, 360 graden fotografie, Vastgoedfotografie, Trouwfotografie, Portretfotografie, Commercielefotografie, Familiefotografie, Evenementenfotografie, Fotografie, fotografe Deurne, Nederland, bruidsfotografie, trouwfotografie, portretfotografie, dierenfotografie, huizenfotografie, trouwen, trouwerijen, feesten en evenementen fotografie, Joyce van Dijk, Eindhoven, Helmond, Venray, fotografie, graphic design, grafisch ontwerpen, fotografen Helmond, Fotografen Eindhoven, Fotografen Venray, Fotografen Liessel, Fotografen Asten