Ik had in de vorige post al min of meer omschreven hoe LEKKER VAAG de Territorians in Alice Springs zijn met het omschrijven van adressen out bush (buiten Alice Springs waar telefoonreceptie gewoon niet bestaat 10 km vd torens af.) Want zodra je BUITEN het dorp komt en de Telstra mobile phone torens je geen signaal meer geven (10 km) dan heeft ineens niks geen adres of straatnaam meer in de outback in Alice Springs.

Ik zal heel even omschrijven hoe ik van een klant voor een Awards Night bij de Winery (secret location) een omschrijving kreeg pas op de dag zelf, hoe ik er moest komen.
Ik zal de Google Map foto erbij plaatsen.
Zo kreeg ik vrij geregeld job briefings: GEWELDIG GEWOON!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONLY IN THE NT (Territory) they can be this vague about shit.

BRIEFING JOYCE VAN DIJK, 10th ANUAL TOURISM NT AWARDS NIGHT
LOCATION: Unknown, somewhere around the Airport in the middle of nowhere.
EVENT: Connellan Airport 10th anniversary Tourism NT Awards Night
HOST: Tania Kernaghan (beroemde zangeres)
DIRECTIONS: Nou hier gaan we dan LACHU!
Drive from Alice CBD through Heavitree Gap southwards, towards the Connellan Airport. Follow this road towards aboriginal community Santa Theresa. About 35 km down the track where the bitumen turns into dirt road you should find a white gate. Open this gate (and please close it again as kettle roams around on this private property). Drive for about 25 km on this dirt track until you find a building (homestead) on your left-hand side. Keep following the track straight on until you see the venue.
You may park alongside the fence but please do not obstruct the touring cars / busses.
Waar ben ik dan eigenlijk uitgekomen?

HIER:

In het midden is Alice Springs (1350 km van de zee af)


Ik woonde hier, bijna aan de rand van het dorp.

Dan gaan zoeken met de meest vage omschrijving ever hoe ik er moest komen naar, ik weet niet waar, ik ben niet op de hoogte gebracht van de naam van het Venue. Heb effe een grappig filmpje gemaakt.

Volgens de aanwijzigingen zou ik dan hierzo uitkomen bij de Winery. NOOIT van mijn leven geweest en woo nde er al 10 jaar. Ik wist niet dat daar de venue was, elk jaar hebben ze een secret location.
Linksboven het vliegveld, volg de zandweg (dirt road – yes net als bij Outback Truckers verneukt het je hele auto met currogation – hobbels dus kun je niet harder dan 50 km poer uur rijden) (klik op foto om details te zien)
En dan verder rijden tot er ergens links een wit hekje te vinden is.
3x op en neer gereden reed er 3x langsaf lol

Rechts onder is Santa Theresa (heb ik voor Territory Housing ooit een paar dagen moeten fotograferen leuk dorp. Ergens daar tussen in is de venue. ZOEK ZOEK……… klik erop om uit te vergroten. dit is gewoon GRAPPIG.

ZOEK ZOEK ZOEK, GEVONDEN, maar toen was ik er nog niet he, dat was pas the gate, nu nog 25 km over die dirt track heen https://www.youtube.com/watch?v=7YThQBSaphc

Het duurde me 3 uur om deze lokatie te vinden!!!!!!!!!!!!! met mijn kleine autootje vergelijkbaar aan een Citroen C1 900 cc motortje over een dikke 4wd track. moet je niet doen, grote keien op de weg platte band gegarandeerd. Stof. oh ik krijg al vlinders in mijn buik als ik eraan denk.

AND THIS IS WHY I LOOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEE ALICE SPRINGS!!!!

De awards foto’s

no images were found